Evenementenzorg

Veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is ook onze zorg. De tijd van vrijblijvend een evenement organiseren is voorbij. Tegenwoordig moet je echt overal aan denken bij de organisatie ervan. Zo ook op het gebied van de veiligheid. Hierbij kunnen wij uw organisatie ondersteunen.


Als EZO (evenementenzorgorganisatie) zijn wij ruim ervaren in de organisatie van diverse evenementen. Onze veiligheidsmedewerkers kijken graag met u mee. Desgewenst verzorgen wij ook veiligheidsdraaiboeken en calamiteitenplannen. Ook kunnen wij verschillende disciplines voor uw evenement regelen zoals EHBO, evenementenzorgverleners, brandwachten, beveiligers en BHV'ers.


Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veldnorm Evenementenzorg

Wij zijn één van de onderschrijvers van de Veldnorm Evenementenzorg. Dit is een document waarin beschreven staat wat goede evenementenzorg is en hoe de kwaliteit en de patiëntveiligheid geborgd kan worden. Ook wordt per zorgniveau aangegeven wat ieders verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn. De officiële implementatie zal uiterlijk 1 januari 2022 zijn. Wij hanteren hem uiteraard nu al. Voor meer informatie klik hier.

Oldtimer legervoertuigen

Wij hebben een 2-tal oldtimer legervoertuigen die geregeld ingezet worden bij diverse evenementen, een DAF YA-126 Ziekenauto (1958) en een Nekaf M38A1 Gewondentransport (1956). Ze worden bijvoorbeeld ingezet bij het vervoeren van bruidsparen/jubilarissen of als ingerichte zorgpost (eerstehulp-post) bij evenementen. De voertuigen zijn terreinwaardig en worden ook vaak ingezet op offroad-evenementen.